Gel Coton'ness Résine· 50g

Model: 0730102-050
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

*

AANBIEDING NAGELS IN NATUURLIJKE VEZEN VAN KATOENVERZORGING ZONDER HORMOONSTORINGEN EN HYPOALLERGENISCH
Uw gezondheid en die van uw klanten is belangrijk. We hebben het Coton'Ness-assortiment ontwikkeld om aan een meer verantwoorde vraag te voldoen.
Het bieden van een gezondheids- en natuurlijk gerichte service werd noodzakelijk. Dit assortiment is versterkt met natuurlijke katoenvezels en voldoet aan de Akyado-kwaliteit en knowhow.

COTON'NESS IS EEN STERKE HARS
Met zijn revolutionaire samenstelling op basis van natuurlijke katoenvezels is dit nagelcomposiet de revolutie in het midden van de nagels dankzij de tijdsbesparing tijdens de uitvoering en de kneedbaarheid van het product, waardoor de technici de vormen kunnen standaardiseren de meest technische dankzij plastic mallen

Deze cloudcomposiet is hypoallergeen en zonder endocriene modificator die het risico op allergieën voor de techniek en voor het model vermindert.

Deze hars kan alleen met So-Work worden bewerkt

DE GEL DIE VOOR U ZORGT
Akyado heeft speciaal in zijn Remaufens-laboratorium een ​​reeks hypoallergene gels ontwikkeld die de gezondheid van zowel nagelstylisten als die van hun klanten beschermt. Het Ness-assortiment bevat niet de onderstaande producten:

HET GEBRUIK VAN COTON'NESS HARS
Ontvet de natuurlijke nagel
Breng de So-Prep aan
Pas de advertentie toe
Breng een dunne laag Coton'Ness Gel-basis aan
Hard 60 seconden uit onder UV-lamp
Breng de Coton'Ness Resin in aanbouw aan met een chablon of een tip
Gebruik de So-Work-vloeistof om het modelleren van de hars te vergemakkelijken door deze te weken met de Flat Martre # 5-borstel
Hard 60 seconden uit onder UV-lamp
Bestandsvormen
Breng Shine'Ness finish aan

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed